31 august

Cuvântul,, vară,, a devenit o emoție.

Deseori îl asociem cu cuvinte precum ,, dimineți leneșe, prieteni, seri răcoroase, muzică, timp liber, timpul meu, eu”.

Vara e perioada în care ne dăm seama că a trecut jumătate de an în care am realizat niște lucruri ; sau, dimpotrivă, am ratat niște ocazii, însă ne liniștim fiindcă în orice caz suntem doar la jumătatea anului.

Vara aceasta probabil a fost mai diferită pentru mulți dintre noi. Poate am anulat niște excursii, poate am ratat câteva întâlniri cu cei dragi, poate am încercat sa lucram un pic mai mult și sa depunem mai mult efort pentru scopurile noastre.

Uneori am fost mai îngrijorați de faptul ca aceste 3 luni nu au arătat precum le planuiserăm deja de anul trecut. Iar atunci tot ceea ce a contat a fost faptul ca am devenit mai flexibili.

Astfel ca ne-am putut îndrepta constant spre visele și dorințele noastre, virând când la stânga, când la dreapta, odată ce condițiile din jur se schimbau. Am fost flexibili și ne-am bucurat de soare, munte, mare având grija de noi și cei din jur.

Astfel, dacă acum ne întrebam cum va fi vara viitoare pentru fiecare dintre noi, probabil avem deja câteva repere, însă cuvintele principale vor fi cu siguranță „fericiți, împreună, oriunde”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *